Narcisme en weten(schap)

Als mensen hun oorzaak van angst niet meer aangaan en de medische wereld daar, tenzij onbewust en bewust, op inspeelt door met oppervlakkige middelen healingsprocessen te stagneren leren we niet meer wat het is om echt gelukkig te zijn. Om de kans te voelen hoe we hier uit kunnen komen in een healingsproces! 
Hierdoor is narcisme gaan ontwikkelen op collectief vlak. Al sinds tijden, hoewel we nu op het hoogtepunt zijn om ons ego te transformeren in bewustzijn van wie we werkelijk zijn als mens. Een door het universum geliefd en krachtige species. Doch nog praktisch niet levend in haar hogere levendoel. De nieuwetijdsmensen worden nu volop ingezet om deze wond te helpen healen.
Nu probeert ons narcistisch ego vat te krijgen op dingen waarop hij of zij geen vat heeft(terrorisme), wel verdrijft het zijn of haar angstgevoelens tot deze verbintenis wegvalt. Daarvoor is terreur een reden.

Conclusie: het is narcistisch te noemen om angsten onder controle te brengen met verregaande controlemiddelen en veiligheidsmaatregelen op maarschappelijk vlak. Dit gedrag is een antwoord op een groot probleem; controle krijgen over zo’n een wereld waarin de narcist(Donald Trump) lijdt ipv healt. Er kan dus geen of nooit controle verkregen worden want ook dat leidt weer naar healing in deze nieuwetijdsenergie waar alles eerst via het licht van waarheid manifesteert. Het besef dat de cirkel altijd rond is en enkel vicieus is als ons denkvermogen dat zo creëert zal voor ons collectief de levensles worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s