Manifesteren met je ‘soulmate’-geliefde:

Bij een soulmateschap zijn er geen rode vlaggen die jouw essentiële zijn ondermijnen.

Als we een echte soul(twin)mate-verbinding kunnen voelen bij iemand dan verloopt dit contact binnen de bipolaire scheppingskracht* en wordt elke intuïtieve connectie met elkaar omgezet in manifestatiekracht. Intuïtie is de bron om manifestatiekracht de wereld en het universum in te sturen, aangezien deze gedragen wordt door Engelen. Ook, maar niet alleen, als dit contact via intimiteit versterkt wordt(tantra-energie).

soulmate

(Bipolaire scheppingskracht: is de kunst jezelf te verbinden met je hogere connecties en je aardse connectie tergelijkertijd zonder dat je je stabiliteit van je lichaam en geest verliest. Dit proces is waar iedereen langskomt in zijn of haar tijd nu op aarde of in een ander leven nog te gaan).

Opmerking: in de term ‘tantra’ heb ik het over tantra-praktijken waarbij het niveau van Godinnen-kracht in compleetheid van haar essentie wordt doorgegeven. Er zijn helaas, zoals bij alles, vaak ook onge-aarde versies hiervan te vinden, het is echter niet meer de bedoeling dat we onszelf ook maar 1 keer verliezen. Voorbij karma reiken wordt in de nieuwe tijd van ons gevergd.

copyright foto: liefdescollege.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s