Wat is kracht vs ziekte:

Ontdek de kracht van positieve energie:

Voel het verschil in vibratie…in deze 2 voorbeelden…

1. “Ik ben ziek, ik heb een stoornis”
2. “Ik heb een aandoening die mij iets komt vertellen, anders zou het er niet zitten. Sterker nog wat heb ik toegelaten qua negatieve energie”.


Ontcijferd:

1= In deze benadering blijf je steken en vertel je jezelf en de wereld dat het niet beter komt, want je bent gaan geloven dat alles van buitenaf moet komen wil je genezen of opdat het tij keert.

2= Ik sta open voor verandering, genezing en ik internaliseer het geloof dat ik zelf een krachtig persoon bent om alles te manifesteren via possitiviteit. Want wat heb ik te verliezen.
Dat is de reden waarom er wel mensen genezen van aandoeningen en anderen niet. Vergis je niet,de kracht van possitiviteit is een dieper proces dan gewoon iedere dag positief te zijn. Het is leren voelen wat geluk is en je eigen kracht in eigen handen te nemen. Vaak komt het voor dat je geliefden je na een ‘ziekte’proces niet verder meer begrijpen, je bent ondertussen gegroeid als ziener. Eens je snapt wat het werkelijk betekent om zelf kracht in je leven te manifesteren begrijp je ook meteen hoe dit zijn uitwerking heeft op de gehele wereld. 

Manifesterende groet,

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s