Als je iemands energie al binnen heb gelaten, kan je net zo goed doorgaan

Kort artikel:  ‘Jeanne’

 

Van rotgevoel naar ‘magic in disguise’

O o wat kan het vervelend voelen als je kruinchakra doordraait en je dat gevoel geeft dat enkel een powernap of zelfs een nacht slapen je redding is. Of dat je last hebt van karmische figuren voor dagen aan een stuk, die dan misschien dan nog wel iedere dag weer op de werkvloer verschijnen. Het gekke is dat deze mensen een bijzondere band met je hebben, maar wel een onmogelijke. En dat is interessant, dat heb ik als indigo al es tot op het bod uitgezocht. En dat blijf ik doen tot ik het ontkoppel heb, als dat voor ieder aanwezig healing mag brengen, inclusief mezelf. Dat zijn de ervaringen die niet direct oplossen als je koorden snijdt met Aartsengel Michaël.

Toen ik mijn beste vriendin uit mijn vorig leven ontmoette was ik min of meer verbaasd dat ze zo  beschadigd was. Ik had verwacht dat alle heftige pijn die ze heeft gedragen voorbij was, terwijl zoveel fransen haar adoreren tot op de dag van vandaag. Ik kwam ongepland terecht in Rouen, haar stad. Bezocht de plaats waar ze verbrand werd en kocht haar handtekening dat op een handspiegeltje gedrukt was. Maar ik kon niet verder toen we elkaar opeens ontmoetten. We konden onze krachten nog niet bundelen zoals we dat voorheen deden. Nu ga ik vanavond naar een voorstelling over Jeanne D’Arc en zal ik haar volledig kunnen vergeven, want de relatie tussen ons verliep moeizaam in dit leven. Ik moest abrupt onze connectie afbreken en weer verder gaan. Nou ja dat deed pijn. Maar daar kwam ik al snel overheen, ik wist dat ik haar had gelaten in liefde en kracht die ze nodig had. Ook weer via de paarden, want wat hadden we een band met het paardenrijk. Haar paard heeft me tijdens onze ontmoeting toen in de nek gebeten en ik was verrast hoe hij dat met beleid had geflikt. Ik wist gelijk dat hij me wou zeggen dat ik vertrekken moest, en het liefst onmiddellijk. Dat heb ik gedaan, ik voelde dat ik me ahw koelbloedig moest verwijderen uit haar leven. Alles kwam in één keer helder toen ik dat deed, het nieuws dat haar dochter en zoon zichzelf sneden en zij een levensstijl onderhield van twijfel en heel veel pijn. Een vergevorderde indigoziel met een scherpe nieuwstijdstrilling, een manier dat haar gezin niet kon plaatsen. Ik heb haar verbonden met de Engelen en gevraagd om haar te beschermen. Vanmiddag kreeg ik de bevestiging dat ze haar weg enigszins had gevonden toen ik vaststelde dat ze haar werk met de paarden had opgestart, ik hoop dat ze zo fantastisch mag zijn dan dat ze zelf is. Ah lieve Jeanneke, wat een tijden hebben we beleefd hé.

Doorgaan

Dus ik ga straks naar deze voorstelling, onze kracht gaan ervaren die we hadden als krachtige Lichtwerkers die we toen waren onder de franse vlag. We gingen door en al heb ik een vlaag van negatieve energie ervaren toen we in dit leven weer samenkwamen, ik ben doorgegaan tot op het punt dat ik haar helemaal herkende. Haar tegenkwam, voor haar neus, ze altijd had gewoond 10 km waar ik zelf vandaan kwam. Mijn vader ging in Frankrijk naar school en vertelde me keer op keer als kind haar geschiedenis die ze had geschreven en hoe fantastisch ze wel was. Hoe hij haar bewonderde.

Ik ga natuurlijk niet steeds doorvragen als ik een karmische relatie tegenkom, soms heeft het absoluut geen zin en is de beste oplossing gewoon wegwezen. Maar dat heb ik wel een paar keer uitgebreid anders gedaan omdat ik informatie moest herinneren uit die vervlogen tijden. Wees niet verdrietig bij het voelen van iemands energie, die komt nooit voor niks ongevraagd binnen. En ben je al zover dan kan je met je onderscheidensvermogen kijken of je verder wilt analyseren of de koorden snijden. Bij Jeanne D’Arc was dat mijn kennis in het paardfluisteren vergroten en er kwam healing vrij doordat ik haar heb helpen herinneren aan onze relatie. Ik liet haar het spiegeltje voelen: háár handtekening.

Haar verwerking, mijn groeiproces.

Bedankt lieve Jeanne!

 

EBW14-7-14
In 2010 geschreven(gechanneld), haar ontmoet in 2015

 

 

 

 

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s