Healende tekst: ‘Het is niet wat het was’

Meer en meer ontvang ik mijn inzichten in de vorm zoals hieronder beschreven. Dus breng ik ze ook zo naar je toe:

helendetekst-hetisnietwathetwas

Copyright foto: https://nl.pinterest.com/dutchmallum

 

”We volgden religie,

zogezegd wijze mannen wilden macht, dus we werden afgeleid naar politieke systemen, zoals nu de democratie.

Het is geworden omdat we er in geloofden, we gingen zover dat we zelfs anderen schuldig maakten, zoals jezus(die vast niet geloofde in de bijbel, ook al zijn er misschien dingen van waar). Enkel het ego is in staat om valse misleidingen te maken, en daarom zit nu ook mhr. Snowden vast. Zonder waarheidsvertellers geraakten we niet zover. 

Nu wordt waar we elk in geloven zo langzamerhand een persoonlijke levensstijl, waarin we nee zeggen, want we komen reeds samen vredevol op straat, we kunnen dat al. Nochtans het altijd de bedoeling is geweest. We hadden/hebben altijd een vrije wil gehad, maar meestal niet naar geluisterd. We volgden gewoon maar elkaar.

We laten terreur reeds achter ons en gaan door, zelfs dat doen we al, zonder drama zonder vrees. Krachtig zijn wordt dag per dag ingezien. We hoeven geen dure reizen meer te betalen, het is goed als gauw die vliegtuigen aan de kant blijven staan. We zijn op de terugweg van een doorgedreven bestaan, al die tijd geleefd ver van onze eigen natuur. Waarbij de zin van het leven niet doorleefde. Waarom niet?

We beseffen dat liefdevol gedrag het enige heilig bloed is dat door ons ”allen” stroomt, geen uitzonderingen aanwezig. Er dus niemand of niks heilig is. Zelfs geslacht is verleden tijd, en éénwording manifesteert volop in ons, niet zwart, niet blank.

De volgende stap is manifestatiekracht!

Het collectieve veld werkt voor ons, al lijkt het niet altijd zo, toch worden wij bewust dat we veel meer zijn dan we ooit waren,

we vertrouwen straks allemaal dat het niet is wat het was.”

 

Liefdevolle groet,

Michèle

Dit bericht werd geplaatst in Healing, Helende tekst. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s