Collectief Lichtwerker…weer zo extreem sensitief ?

Het is tijd voor een ‘stop’ als je overal extreem sensitief op reageert. En misschien vecht je al je leven lang tegen deze periodes waar je amper alleen lijkt uit te komen. Al heb je het steeds weer alleen gedaan om je jezelf weer op de been te krijgen. Of misschien betekent het voor jou een nieuwe opname in de ggz. Als hooggevoelig persoon kan het zo intens zijn, afhankelijk van jouw levensopdracht, dat je er soms weken over doet om het leven weer aan te kunnen. Hierin is een eye opener nodig: ‘aha dit is weer dat gevoel!’.

Merk op, merk op, merk op

puzzel
copyright photo: radboudumc.nl

Jaren struggelde ik met periodes in mijn leven waarvan ik niet wist hoe het kwam dat ik me zo verschrikkelijk voelde. Moe, uitgeput, leeg, depressief of manisch. Ik had niet door dat ik allerlei energieën meedroeg van anderen of van plaatsen waarlangs ik gekomen was die donker en ongeur waren, van plaatsen en mensen met onaangename intenties. Intenties waarvan je, als je deze niet leert kennen door je opvoeding, en dan nog, je door ondergesneeuwd geraakt. Een lichtwerker heeft daar dubbel zoveel last van mag je stellen. Dat ik dat allemaal oppikte! Tot ik tot de conclusie kwam dat het uitvoeren van collectief lichtwerk mijn levensdoel betrachtte en ik me zo zal voelen volgens hoe ik werk in dit lichtwerk-vakgebied. M.n. wil ik het hier hebben over één aspect van het collectief lichtwerk en dat is dat van het verborgen lichtwerk. Het gaat hier over de momenten waarbij jij lichtwerk uitvoert zonder dat je je ervan bewust bent. Uiteraard kan alles in het bewustzijn komen, al heb je misschien al gemerkt dat je er vooral jaren over doet om deze materie onder de knie te krijgen. Werken met universeel licht dat zeer krachtig is omdat jouw eigen licht dat je draagt nu eenmaal intunet op dergelijk hoge energie-frequencies. We kunnen het hebben over allerlei vormen hiervan, maar ik kies ervoor om daar nu niet op te focussen en me te richten op het verhelpen van dergelijk energie-verstoringen of in ergere gevallen soms wel decompensaties.

Merk je dat niet tijdig op dan kan het zijn dat je op wat voor manier ineens uitgeput en chagrijnig wordt waardoor je geen mens meer kan verdragen. Daar begint het bij. En waarom kan je dieren wel nog verdragen en mensen niet meer? Dat is omdat mensen niet in het nu leven en dieren wel. Dieren zijn in hun energie niet zo bedreigend, enkel als je ze wat aandoet, mensen kunnen te pas en te onpas hun ego-pet opzetten. Als je je zo voelt dan hebt je mogelijks zonet gebieden, velden en mensen onbewust in het licht gezet waardoor je achteraf ahw. niet meer om kan met het menselijk ego. Dit ego lijkt je dan op de hielen te zitten en je kan het gewoonweg niet meer verdragen. Het lijkt alsof je geen respect meer kan opbrengen voor je medemens. Je bent klaar met dat ego-gedoe kan je stellen. Dus als je in dergelijke trend of stemming verkeerd kan het zijn dat je reeds in aanraking kwam met het feit dat je een stemmingsstoornis(lees ‘dat werd je toegezegd’) hebt, maar niks is minder waar. Het is een natuurlijk gevolg dat ons lichaam en psyche reageert op ballast in de wereld, zeker als je daar vatbaar voor bent omdat je klaar stoomt voor deze levensopdracht. M.n. het clearen en omkeren van oude energie in nieuwe krachtige getransformeerde energie. Dat leg je niet zomaar uit aan een psychiater, en juist daarom is het zaak, wat zeg ik, noodzaak om zelf het hef in handen te nemen en je eigen stemmingsenergie schoon te houden zodat je om kan met je hooggevoeligheid. En ik spreek uit ervaring. Het voortdurend opmerken ervan is je dagelijkse taak in je eigen energiehuishouding. Hoe jij omgaat met energie en hoe jij deze zelf weer aanlevert als die uitgeput is. Uiteraard kan het helpen om jezelf te laten ondersteunen met medicijnen tot dit een onderdeel van jezelf is geworden, maar uit ervaring vertel ik dat het niet altijd de bedoeling is om zonder medicijnen door het leven te gaan als deze je levensdoel helpen dienen. Dan zijn deze medicijnen ook de nieuwetijdsenergie en horen ze bij je terwille van je opdracht. Dit is echter voor ieder geheel uniek.

Automatisch manifesteren met licht

Ik heb het hier dus over het ‘automatisch manifesteren met licht’ die bepaalde lichtwerkers aanzetten als er licht nodig is op de wereld. Alleen al de gedachte aan een betere situtatie wordt gevisualiseerd in het hoofd en het wordt onmiddellijk omgezet in actie. De plek of persoon ontvangen de ontbrekende energie. Het energetisch beschermplan kan beter de tweede natuur worden in het leven van dergelijke lichtwerkers, dit wil zijn of haar lichtenergie in balans gehouden worden. Het zijn de lichtwerkers die vanuit hun innerlijke strijder dus reeds automatisch transformeren! Kortom betekent dat de dingen waar jij het niet mee eens bent op werelds vlak vanuit jouw ziel, het diepste van je tenen, geheel intuïtief, vanuit je waarheidsgevoel een weg gebaand krijgen. Deze gebeurtenissen die nog leven in de oude trend waarop jij volmondig met je gehele zijn ‘nee’ zegt, als het moet, omdat de hele wereld ja zegt ertegen. Je kan dit niet anders doen, het is jouw persoonlijkheid die deze taak draagt, sterker nog het is de taak waarop je ‘ja’ zei toen je naar de aarde kwam als babyziel. Je hebt dan ook het gevoel dat je hier op aarde bent met een missie en de rest bijzaak is. Je houdt niet van koetjes en kalfjes, je bent eerder altijd op de uitkijk dat de zaken eerlijk verlopen en je pikt het niet als dat indruist tegen wat goed is voor de ”gehele” mensheid. Je bent een indigo-ziel of een ander warrior-type en je mag weten dat jouw acties telkens doorgaan naar haar doel en als jouw eigen lichaamsenergie daardoor meegesleurd wordt jij je telkens moe zult voelen. Wat zeg ik het kan je compleet van slag maken. Dus is het voortaan noodzakelijk om controle te voeren op de automatische verwerkingen die jouw lichaam vertaalt, want je krijgt dit alles gecommuniceerd via je lichaamssignalering en vooral je helderwetendheid in dit geval. Zo bijzonder zit de mens in elkaar, met al haar chakra’s of energiepunten die deze manifestatie-energieën oppikken en communiceren. Enkel is de wetenschap nog niet zover om daadwerkelijk te begrijpen hoe dit allemaal werkt, terwijl men volop gebruik maakt van energiegolven en dergelijke om dingen in beweging te zetten. Gek is dat hé? De volgende generatie zal hierop wel in gaan. Vandaar dat jij hier nu bent.

Psychiatrie

Dit automatisch manifesteren is een levensstijl die je draagt, maar waarvan de impact groot kan zijn in haar uiting. We hebben het ten slotte van niemand geleerd in afgelopen eeuwen, we moeten echter heel ver terug gaan waarbij deze materie bijvoorbeeld o.a. bij de indianen werd overgedragen, van kinds af aan.

bipolair
beetjebipolair.wordpress.com

Je manifesteert dus via je gedachtes die de boel radicaal kunnen omkeren en deze gedachtes worden hervormd in een groot licht dat het universum ontvangt als pure en liefdevolle energie. Heb je zo’n moment niet in de gaten, want je bent zo, dan is het mogelijk dat je ahw. crasht in je eigen energie. Dat betekent dat je niet op tijd doorhad dat wat je zo allemaal net transformeerde een impact heeft op jouw lichaam en geest die opeens moeten door de bril kijken van de lagere aardse energieën die zich afspelen op het niveau van het menselijk ego. En al dat ego samen vormt een immens grote kluster aan verkeerde flow voor onze planeet, het beinvloed o.a. het weer en nog sterker het klimaat. Het was dan deze wissel die te groot was waardoor je chakra-systeem weer moet gaan aarden. Zodra je je daarvan bewust bent en grijpt naar één van de technieken die je daarbij helpen, dan herstel je vrij snel weer de harmonie van alle harde energiën. Je bent ahw een stukje uit je lichaam gegaan(wat de psychiatrie in z’n ergste vorm psychose noemt, en toegedaan door andere vormen van energie: schizofrenie). Dus je treedt uit je lichaam volgens de graad van zelfzorg, hoe beter je weet hoe je jezelf kan energetisch verzorgen hoe sterker je wordt al lichtwerker. En ik kan me als geen ander indenken wat het is als dat bvb. door trauma is gebeurd. In dit geval is het uiterst belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan, wetend dat de klassieke geneeskunde hierop nog onverzorgd op inspeelt. Dit omdat men nog niet in staat is om via ‘voelen’ ergens ‘stop’ of ‘ga verder’ op te zeggen in een therapie of naar medicijnen toe, alsof er niks anders is wat genezing brengt. Je kan er boos op zijn, maar men probeert gewoon alles uit en men kijkt of het werkt. Maar een therapeutische benadering is ontzettend persoonlijk bij iemand en als men niet weet wat men doet kan dat iemand serieus beschadigen, dus onttrekt de psychiatrische wetenschap dit zelfgenererend vermogen tot genezen door te beslissen om iemand niet in therapie te laten gaan. Wat betekent dat men helaas nog niet verder gekomen is dan wetenschappelijk onderzoek dat is gebaseerd op een groep mensen. Daar vallen hooggevoelig mensen niet onder. En als dat zo is dan zijn ze weggevallen in de groep. Op deze manier werkt men risicovrij, terwijl er in eerste instantie geen risico’s genomen moeten worden en is het de intuïtieve kracht van de hulpverlener die zou kunnen dienen, als de patient dat niet meer kan, als waakvlam om op tijd te stoppen in elk behandeltraject. Maar dat is ontzettend veel gevraagd als je ziet waar de psychiatrische wetenschappen nu nog maar staan. Ik denk dat ik daarom dit artikel schrijf.

Ik doe altijd een poging om mijn artikelen, als het lukt, zo kort mogelijk te houden, ik hoop dat ik toch één en ander duidelijk heb gemaakt rondom dit thema. Heb je vragen dan gelieve te reageren onderaan. Op deze manier is jouw vraag belangrijk voor wie dan ook die dit artikel leest en kan er collectief gekeken worden naar een positieve voortgang over collectief lichtwerk en haar beleid.

Michèle

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s