NAP: Dementie

Het vertoeven in een andere wereld, ogen die weg zijn en toch op aarde aanwezig. Er is een duidelijke teken van weg willen, maar niet kunnen. Oud en jong kan overgaan in de energie van het karmische verleden van zijn of haar ziel (die andere wereld die we voelen bij de dementerende ander). Het is wel degelijk de bedoeling dat we de emotie(ook mentaal) achter de afwezigheid weer aangaan, de synapsen weer helpen te verbinden op celniveau door de pijn te openen en energetisch weer weg te laten vloeien uit die karmische tijd. De zoektocht door de medici is tevergeefs omdat er niet meer gecommuniceerd kan worden met het licht in diegene zijn of haar ogen. De persoon in kwestie is uit het lichaam getild omdat diegene de verwerking niet aan kan gaan, de ziel is energie en verder bestaat het lichaam ook uit energie. Enkel zijn de hersencellen leeg en uitgeput geraakt. Maar medici zijn nog niet allen vermogend om contact te maken met die andere wereld waar hun cliënt is mee verbonden geraakt, die wereld van karmische herinnering. Ook kan er door degene in kwestie niet meer uitgelegd worden wat er gaande is, wat er zich in die andere wereld afspeelt. Men zal als medici moeten leren communiceren op een andere energielaag in het luchtruim waardoor de geinterviewde hierop weer kan gaan reageren.

dementie

Maar wat als er geen geloof is in energiewerk of intuïtieve communicatie, de ontbrekende link. Als energetisch paardenfluisteraar(zo leerde ik het) weet ik als geen ander hoe ik op die specifieke energielaag werk. Bij paarden is dat weer anders, een andere laag/frequentie dan bij mensen. Het is absoluut niet door enige vorm van trieste energie, hoe ernstig ontmoedigd familie of vrienden om die ander rouwen ahw. . Om die zogezegde afwezige weer te bereiken in zijn essentiële positieve kracht is er veel meer nodig. Niet te vergeten blijft de dementerende ziel in connectie met geliefden op een manier zoals dat gebeurt bij coma. Enkel gebeurt communicatie niet meer via de hersenen, maar via de energie-frequentie waarop de hersenen nog steeds functioneren. Dit artikel geldt voor elke fase van dementie, hoe eerder er op de karmische energie-laag van de mens kan gewerkt worden hoe sneller de aandoening zal muteren en de persoon in kwestie terugkeren. De behandelduur is volledig afhankelijk van de constitutie van de cliënt en is een uiterst persoonlijk traject.

Dit is een verkorte versie over dementie.

Meer info over mijn channels en oplossingen over medische aandoeningen:

https://un-imposed.com/contact/

Mijn specialisatie is het energetisch ontleden van psychiatrische aandoeningen die ik NAP – (New Age Psychiatrie) heb genoemd. In mijn geval werk ik via het paardenfluisteren. De ontwikkeling op dit moment is dat ik een kudde paarden aan het samenbrengen ben om uiterst specifiek en snel te kunnen werken de menselijke energetische lagen. Opdat elke cel weer herstel en volligheid kan bereiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s