Indigo nieuwsflash: Rusland/Amerika

Rusland met goud bezaaid (bron: Nu.nl)

Het gebeurt niet zo vaak dat blokken goud uitgestrooid worden boven een gebied, in dit geval in Rusland. Dat interpreteer ik als het fysiek strooien van gouden Licht, een meest hoge vibratie van liefde. Al vermijd ik zoveel mogelijk het nieuws, dit met de reden omdat mijn indigo-energie anders te fel reageert vanuit zijn transformatiekracht. Ik wil telkens het liefst goed voelen welke zaak ik aanga om transformatie de wereld in te brengen, het zijn meestal mijn Engelen die via mijn lijf of aura resoneren waardoor ik anticipeer.
Maar in dit geval kreeg ik een blij gevoel over het goud-gezaai van onze Russische goudblokkenvrienden en wist ik dat hun levensweelde, wat ontstond na het eenzijdige communisme, op pad is om te gaan stabiliseren. Deze mensen hebben ten slotte hard gemanifesteerd, energetisch, al is het onbewust gegaan, om te staan waar ze nu staan. Zeker niet bij toeval dat ik onlangs een documentaire keek over het huidige leven binnen de russische ‘democratie’, in hoe ik geinteresseerd geraak, en dat uiteindelijk weer een staartje krijgt als service aan de wereld. Met als vervolg dit nieuwsbericht die wederom mijn pad kruiste waardoor ik de zaak aan elkaar kan breien.

In mijn gevoel is president Trump een afspiegeling van president Poetin vanwege de jarenlange historie dat de USA heeft gevoerd om Rusland te verslaan. De energie in wat Amerika als intentie stelde was ‘the American dream’, een onzuivere intentie die inhoudt dat ieder op zijn of haar hoogste potentie aan maatschappelijke waarden en normen zou moeten leven. Maar we mogen niet vergeten dat er heel veel mensen zijn die dit nooit zullen willen omdat het een onrealistische valse hoop is in wat men als mens niet in zich heeft, en daarbij is de collectieve energie veranderd van koers in de tussentijd! Dus kwam er president Trump die excact deze aangelegenheid representeert. Ons universum heeft dit goed geregeld of, ik zeg, Amerika heeft in alle jaren tijdens het veroveren van Rusland precies datgene aangetrokken waar ze naar verlangenden en uitstuurden als een groot deel van de bevolking; Trump. Maw. een levenstijl afgesneden van elke vorm van verbinding met hun prachtige natuur dat het land rijk is. Wat zeg ik het behoort aan niemand toe want daarbij is deze geimmigreerde bevolking daar in de energie juist neergezet, want nog steeds wordt het land fysiek hooggehouden door de overleden zielen van de vele indianen. De gestorven Indianen-zielen doen momenteel groots werk om deze bevolking te herstellen van hun keuzes die niet ten goede kwam aan de globale universele energie van de toekomst. Deze healing is van ontzettend belang en heel krachtig!

Al jaren reis ik naar Amerika(niet voor niks) en steeds kom ik terug met heel veel spijt in het hart over hoe deze bevolking leeft. En dat is zeer zeker niet iedereen, sterker nog juist deze helft mensen die gewoon leven willen zonder poespas van de Amerikaanse droom hebben het voor mekaar opdat heel veel mensen er nu andere inzichten op nahouden. Binnenkort zal dat duidelijk zijn, meer en meer Amerikanen zullen dit voelen en zullen daarop gaan groeien naar authenticiteit van hun ware aard, want het is een land in transformatie, het proces is volop bezig! In elk geval wordt goud gestrooid aan de andere kant van de wereld als teken van verbondenheid, ook al is dit geen bewuste actie. Het maakt niet uit hoe het is gegaan, er is opening gekomen om creativiteit te delen. Dit is de taal van het universum, van ons allen, dat is ongelooflijk positief! De pracht van de Russische weelde is nu nog overheersend en een jetset-aangelegenheid, maar deze vliegtuigactie vertaald wel dat creativiteit absoluut niet meer in goud moet neergelegd worden, maar er meerdere wegen zijn naar Amerika! Dat van openheid en onbegrensdheid, Amerika verzoend met Rusland op bevolkingsniveau. Poetin heeft hierbij geen macht meer, en zo gaat Amerika uiteindelijk ook reageren. Meneer Trump is een tussenstation, wat zeg ik een indigo in vol ornaat…al zijn dergelijke figuren daar niet van bewust. Zijn acties zijn geen karma wat hij opbouwt maar hij voelt de dwarsheid van zijn indigo-zijn uit te voeren. Als een niet tegenhoudbare drang. Zo groeit zijn ascentie. Een groot deel van Amerika haat hem, maar dat is juist de bedoeling…het moet wezen dat deze mensen ziel per ziel gaan overwegen wat eigenlijk de essentie van het leven is los van geldelijk gewin. Het gaat hier om heel veel mensen die Licht dragen en zij zullen overstappen naar een ander bewustzijn. De wegen van het universum zijn vaak ondoorgrondelijk, hier speelt de overheersende natuur een immense rol in.

Het zijn de Leylijnen die hierbij geholpen hebben om deze stroom door te laten, maar het zijn eveneens de mensen die geluisterd hebben naar hun Beschermengelen! Maar ook vooral de American Eagle werkt samen met de Albatroz in Indianenland.

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s