Oproep Lichtwerkers URGENT!!: Channel De Grote Witte Haai riep!!!

Het Krachtdier dat roept:  Grote Witte Haai

 

”Je kwam zonet naar me toe, 2x gelijk na elkaar. Ik heb het gevoel dat je echt wat te zeggen hebt!”

Alle verhalen van boze haaien tav. de mensheid, tja ik weet dat dat onzin is. De film Jaws heeft een volledige aanzet gemaakt om jou tot angst te veroordelen GWH. En natuurlijk kan je doden, maar dat doe je met een reden, zelfs als je een mens doodbijt!

”Plots liet je me je zachtheid zien en wat je kracht betreft…dat zag ik vanzelfsprekend. Maar nu spreek je tegen mij, je blik is er één van meenens, van een missie die je beraadt voor ons, de mensheid.”

grotewittehaai”Waarom toon je me dat?”

”Je zet me aan het denken , want de laatste tijd ben ik nogal aan het platmaaien in dierenland. Alle misbruik door de mens bij dieren terug aan het spiegelen. Dit moet stoppen!”

”Wat zeg je nu…dat je anders met me communiceert dan via het collectief of de collectieve energie. Dat er een ander kanaal zich geopend heeft als beschermer van de zee!”

”Poseidon zit niet stil…O jij bent hier als persvoorlichter van de zee Grote Witte Haai, je hebt zonet een poging gedaan bij mij, om je zo met de mens te verbinden! Sterker nog je dreigt met gevaar, met een wake-up call! Je taak als beschermer van de zee is jouw opdracht en deze moet je innemen! Ik weet dat je dolfijnen beschermt, de zeehonden mag je opeten…

”Nou, dank je wel grote vriend, ik stuur het door…deze ongelooflijke krachtige energie, het is duidelijk taal.”

Je boodschap is: de mensheid mag verwachten dat hun middelen van ontbinding, misbruik en beschadiging van elkaar en de aarde tegen zich gekeerd zullen worden. Het zullen niet langer meer de kusten met onschuldige bewoners zijn die getroffen worden door tsunami’s als we ze niet tegenhouden…want dat is wel de bedoeling! Toch zal het de liefde zijn dat uit de kracht van spiegeling komt!”

”Het is belangrijk dat je doorgeeft aan alle Lichtwerkers om hun meest spiegelende energie neer te zetten in het collectieve veld met intentie op dit doel, ze hun indigo-gedeelte in zichzelf leren kennen en er mee te werken opdat deze turbulentie voorkomen kan worden.”

Michèle: ”dit is geen dreiging ter inboezeming van angst, maar een activiteit dat binnen de flow van goddelijke energie manifesteert.

Bedankt Lichtwerkers voor je Licht en je deskundigeheid in progressieve manifestatiekracht!

Twijfel niet, je kan het! Haal je stenen, je sjamanisme, je bloemenessences, je Engelentherapie en je Hogere Zelf te voorschijn, verzamel al je gidsen,…

(vertaling Engels volgt)

Michèle

– There is one way to peace, peace is the way –

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s