Nav. interactie Beekse Bergen luipaard/mens: ‘Zie!’

Laat ons voorop duidelijk stellen dat de Beekse Bergen zelf niet snapt wat territorium-gedrag inhoudt bij dieren want het territorium van deze dieren
wordt niet gerespecteerd. Er wordt volledig ingebroken op de plek die deze dieren in gevangenschap werden gegeven, te klein en zeker door er ĂĽberhaupt met auto’s mensen
in te brengen. Ongevraagd iemand in je tuin leidt ook niet direct naar het gevoel dat je diegene zomaar direct respecteert. Mijn glazenwassers doen ook ongevraagd mijn poort open. Alleen gaan dit soort dieren hun territorium aftasten met een veel breder energieveld, voorbij elke omheining. Ze sensen van ver!

Maar hier gebeurde er een wonder tussen mens en dier

Het ging de luipaarden er echter niet om om deze mens te bezeren, het gaat om hun communicatie gedragsdeskundig plus hun dimensionale afkomst en zijnstoestand op dit moment van elk dier onderling, inclusief de mens. Dat betekent dat als wij ons als mens echt verbinden met de term territoriumgedrag wij helder zien waarvoor het werkelijk dient. Nu is het enkel een gegeven uit de theorie van de biologieles. Dit onderwerp vergt nog vele jaren studie in wijsheid(niet in theoretische studie) voor het grootste deel van ons collectief als mensheid. Dat er met het dier zelf kan gecommuniceerd worden is helder te zien aan het gedrag dat deze luipaarden hebben vertoond. De bezoekers van het park gingen even in het territorium van deze dieren(voor zover het hun territorium is in dit kleine verwarrende oppervlak die ze delen met andere dieren) en ze vielen niet aan.

Dit is namelijk de hele boodschap geweest voor de buitenwereld!

Ze vielen niet aan toen ze vaststelden dat de bezoekers respect vertoonden door terug te gaan richting auto, dit geclaimd door de luipaarden. Het was uiterst gepland door de etherisch wereld van energetische velden want het was opmerkelijk hoe deze mensen kalm bleven en relatief rustig met klein kind terug plaats namen in de auto. Ze waren in een missie-status ter wille van wat de wereld hoorde te zien. In de commentaar bij de beelden hoor is dan ook het volgende: ‘deze mensen hebben alle geluk van de wereld!’. De reden waarom ze snel weg moesten was omdat de luipaarden ze in bescherming namen voor de andere dieren aanwezig in het park. De energetisch trilling van deze mensen werd gerespecteerd als zijnde ‘geen bedreiging’, de trilling van deze mensen was tijdelijk hoog. Het ging de luipaarden om de andere diersoorten in het park die te dichtbij waren. Dat voelden ze  want zij gaan niet over een omheining. Nogmaals ze hebben een breed energetische observatie vermogen van kilometers ver. Hier kan ik niks over uitleggen dit is duidelijk te zien als je de beelden analyseert. Prachtig! Dat moet je ‘zien’.

Hiermee zeg ik niet dat dit herhaalbaar is voor jou of mij, het gaat erom dat we elk dier mogen zien als een mens in een ander lichaam met waarden en normen. Wij zijn het als mens die de waarden en normen van het dierenrijk volledig hebben (grens)overschreden. We hebben het geen enkel dier gevraagd of die dood wou voor ons, nee, onrespectvol dringen we elk territorium binnen. Terwijl territoriumgedrag een universele waarde van respect is en als daar de tijd voor wordt genomen dan zullen we weer begrijpen met wijsheid(want intelligent zijn we veel te veel) dat territorium-gedrag een grens is ter behoud van de onze krachtige eigenheid van elk individu of als groep. Al hebben wij als mens ook het vermogen om onze aura breed en ver te laten reiken, want energie kent geen grenzen. Helaas zijn we heel ver afgegleden van ook maar enigszins inzicht in de dierenwereld, we doden liever om ons te beschermen. Dit soort beschermingsgedrag is een op angst gebaseerde toestand omdat we niet meer durven in het NU te zijn, we gaan steeds naar de toekomst kijken of het verleden. Dat creëert stress waardoor we niet meer ZIEN en VOELEN hoe het werkelijk in elkaar steekt. Ik kan maar weinig respect opleveren voor iemand als Freek Vonk of andere zogezegde hunters die dieren betasten, het ging dan ook goed fout toen de Australische crocodile hunter Steve Irwin door een rog een steek recht door zijn hart kreeg. En dat inclusief het franse gezin in de Beekse Bergen, want hier respecteer ik de universele energieën en de opening die dit gezin gaf in hun Vrije Wil om de wereld te laten zien waar het voor het luipaard om gaat.

sittingbull

Sitting Bull en Buffalo Bill

Geen enkele Indiaan raakt dieren ongevraagd aan, wel weten de sjamanen hoe zij energetisch genezen dmv. het medicijn van elk dier. Mocht je interesse hebben dan kan je op internet intikken ‘totemdier’.

Dit bericht werd geplaatst in Collectief energiewerk, Colletief Lichtwerk, De Nieuwe Tijd, Dieren, Intuitie, Krachtdieren, Nieuwe Tijd, Visie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s