DE STEUR: ‘Laat ons met rust!’ (Hulp nodig Lichtwerkers🙏)

Zoals vaker dieren naar me toekomen was ik dit keer wel heel erg verrast toen de steur(alias ‘Het monster van Loch Ness’) naar me toekwam met een heel heldere boodschap. Los van het feit dat hij me zei dat ie namelijk het monster van Loch Ness was. Hier kan ik niet anders dan te vragen om dit bericht te delen, het is de bedoeling dat ik kracht bijgezet krijg van andere Lichtwerkers om dit groot probleem op te lossen.
De steur meldde in eerste instantie dat het niet de bedoeling is dat mensen dit visvlees eten, ook al wordt het gekweekt. Ten tweede is het niet de bedoeling dat de steur nog langer gedood wordt voor zijn (kaviaa

steur
De steur is ook fysiek naar me toegekomen op een aparte plek, gevoelsmatig hou ik de foto’s achter uit respect voor dit dier. Vandaar een internet-foto

r)eitjes. Nogmaals het is niet de bedoeling dat mensen ze eten! Als ik hierop doorvroeg dan kreeg ik: ‘ONZE EIEREN ZIJN ER OM BEVRUCHT TE WORDEN ZODANIG DAT DE STEUREN DE RIVIEREN SCHOON KUNNEN HOUDEN. WE ZORGEN MEDE DAT DE STENEN VAN DE RIVIEREN, DOOR DEZE SCHOON TE ETEN, DAT HET WATER PERFECT GEFILTERD WORDT!’

Helder lieve Steur, ik beloof dat jouw boodschap de wereld in gaat en ik reken op het rimpeleffect.
Mocht je meer willen lezen over het winnen van het ‘zwarte goud’, de steurkuit, dan kan je dat intikken op google. Het zijn fancy bedrijven die fancy mensen doen geloven dat ze grote poen mogen slaan uit de natuur. Wat je uit de natuur haalt moet je eerst vragen. Vervolgens het geduld hebben wat de natuur je antwoordt. Er is geen enkel varken, koe…dit ooit gevraagd.
Dank voor je inzet Lichtwerkers!!! Jullie weten wat te doen!!
Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s