Manifestatie ‘Oproep regen voor Nederland’:(deel je ook jouw ervaringen?)

Hier zijn de mijne:

Toen ik ging buiten wandelen nadat ik mijn ritueel om de regen op te roepen voor Nederland(zie eerdere post)had beëindigd lag er een karkas van de Vlaamse Gaai voor mijn voeten. Geen intacte veer maar een intact karkas. Deze was ontdaan van ingewanden dus kon ik zo het schoudergedeelte innemen om diep mee te gaan manifesteren in de toekomst. Ik heb aan de hogere energie van AartsEngel Asrael gevraagd om de ziel van deze gaai te laten opstijgen op zijn of haar pad van Licht en Liefde. En ik leen van de natuur dit verenpak ter wille van goeds voor de aarde. De indianen doodden nooit een dier hiervoor, maar gebruikten dode dieren. Het is uiterst zeldzaam om ook maar een veertje van de VG ergens te vinden. Ik was vereerd.

Hier is wat het betekent totemdier Vlaamse Gaai , voor mij is het de bevestiging van het universum dat ik zowel met hoge energieën en lage energieën manifesteer en deze weet te verbinden.

Geen woorden voor en allez vooruit kben nog vlaams ook😉

En jij?

Previous picture changed for one of open hearted photographers on Unsplash: https://www.flickr.com/photos/navyysum
Dit bericht werd geplaatst in Ascentie, Boodschap, Collectief energiewerk, Collectieve energie, Colletief Lichtwerk, Dieren, Energiewerk, Indianen, Manifesteren, Shamanisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s