The rain; it’s coming!:

Daar gaan we vandaag wat aan doen. Het is te droog aan het worden, een teken dat de collectieve energie niet in balans is hier in Nederland.

Dus ga ik vandaag in conclaaf met de spirituele gidsen van mijn indianenfamilie om de regen op te wekken. Mens en dier hoeven niet in het gedrang te komen omdat het ego de droogte in stand houdt.

Daarvoor werk ik met mijn arendsveren.

Wil je hier zelf ook aan meewerken dan kan je het volgende doen, in gedachten of luidop:

(Als je vandaag een veer op je pad krijgt die in tact is dan leg je deze in water alvorens het volgende aan te roepen)

“Beste Indianen-voorouders, ik roep jullie aan om mij door te geven in mijn gevoel, mijn zien, mijn weten, mijn horen…hoe ik regen kan manifesteren voor het belang van een groter doel. Ik vertrouw hier volledig op en laat nu alles weer los. Hierna zul je gewaarworden dat je begeleid wordt door zeer subtiele signalen”.

Indien gewenst mag je jouw ingaves delen, deze dienen er altijd voor dat anderen de nodige inzichten krijgen via jouw persoonlijke kracht. De verbinding houdt een immense grote verspreiding in zich op energetisch als op fysiek vlak!

Veel succes!!

(Als de droogte het grotere belang dient dan is dit de gang van zaken: de ‘flow’ genoemd. We kunnen het goddelijk doel nooit overstijgen).

Michèle🦅🦅🦅

Copyright photo:7gabriel73.punt.nl/content/2009/11/op-arendsvleugelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s