Mijn collectief lichtwerk 12/07/’18

Al ging het vorige week over mijn tijdelijk huisdier de Gouden Tor. Een kever. En ook hier een korte terugblik op de manifestatie die ik hield voor regen in Nederland.

De tor is momenteel op weg naar zijn volgende bestemming. Heel even dacht ik dat ie stervende was maar na een flinke nevelbeurt met Engelensprays  van mijn collega van http://www.angelsco.nl kwam er weer leven in m’n vriend. Haha sinds ik gemanifesteerd heb voor regen voor Nederland, en dat was op vele plekken goed voor 1 dag motregen, mag ik de ene initiatie na de andere ontvangen via totems die vanzelf naar me toekomen. De regen voor Nederland was dus MOT-regen en idd. de mot staat voor verandering van koers en dat blijkt want iedereen die reeds een beetje hoog trilt voelt dat we collectief wederom een volgende shift ingaan.

Alvorens ik weer naar de Gouden Tor ga laat ik over deze shift even volgend ondersteunende stukje tekst na van Denise Linn, deze kan je er bij pakken als je het moeilijk hebt/krijgt:

“Omarm je hele leven, zowel de duisternissen als de verlichtingen. Dans met je schaduw en eis de delen terug van je leven die je jezelf hebt geweigerd. Omarm je verleden en wat verborgen of ontkend is.Je ziel wilt dat je weet: De weg naar eenheid is door acceptatie en omarming van alle delen van jezelf. Iedere ervaring die je hebt gehad, zelfs degenen waarvan je dacht dat ze slecht waren, zijn belangrijk geweest voor je spirituele reis. Wat je jezelf ontkent kan gaan etteren in je leven of zelfs je leven gaan controleren. Omarm je duisternissen omdat je ieder aspect van jezelf nodig hebt om een eenheid te zijn. Verdrijf je woede, bitterheid en angsten niet naar een plek waar het kan groeien in de diepste inkepingen van je bestaan. Breng het naar het licht. Accepteer het en hou van alles.

Hoe moeilijk het ook voelt, na deze ascentie-verhoging zul je merken dat mensen gegroeid zijn, inclusief jezelf, want de verandering gaat reeds redelijk snel. De sluier van het ego is reeds aangepakt en een deeltje is weggewerkt. We zijn er nog niet, zie het zo er zijn nog maar weinig mensen die volledig in respect met elkaar praten. Dat zijn dezer dagen bvb. mensen in de natuurlijke supermarkt of mensen die hun leiderschap kennen.

De Gouden Tor

Meer hoefde Nederland niet te hebben qua regenval, want toen ik vroeg om meer was het antwoord van mijn indianengidsen om het los te laten. Toen ik hoorde over de overstroming in Japan wist ik waar het water nodig was. Ik begreep de aanraking aldaar, Japan gaat absoluut niet goed om met de vispopulatie en overbevissing. Net zoals China de natuur niet meer respecteert is Japan aardig op weg hetzelfde te doen. Maar vandaag een nieuw stukje collectief lichtwerk droeg zich aan, ik kwam uit bed en daar was ze weer deze prachtige gouden kever. Dan krijg ik altijd de Egyptische tijd in zicht. Dit diertje kwam als prachtige scarabee afgelopen week al meerdere keren zijn veranderende kleur laten zien. Dus ging ik even van dichtbij kijken. Zelfs tot het punt dat ik haar medicijn werd toegediend via mijn derde oog. Hij bleef in de buurt van de Engelenspray tot vervelends toe dat ik hem moest verplaatsen naar de border. Hij moest weer verder, en zo zat ie de hele middag in de schaduw te vertoeven terwijl ik toekeek. Tot ik vaststelde dat hij ook weer liep op z’n vier poten, voor de sprays kon hij dat niet meer. Mijn kat moest ook weer een keer naar buiten, in tegenzin doorbrak ik het ritueel en zorgde voor een veilige plek voor deze totem.

Bedank Gouden Tor!

 

http://www.angelsco.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s