Godin Isis – meditatie

‘Uitreiking van het Ankh’

Deze meditatie is geldig in alle richtingen van tijd, dus ook op elk moment in de toekomst wanneer je het nodig hebt om manifestatiekracht in te winnen. Ons universum kent geen tijd namelijk. Dat hebben we enkel gecreeërd.

Op deze manier krijg je dan hulp van de Gidsen die je daarvoor nodig hebt.

De godin Isis draagt deze manifesterende energie en helpt je om jouw eigen persoonlijk licht te verbreden zodanig je de hulp uit de energie(van je Gidsen)kan ontvangen om zo eender welke manifestatie die je wilt opzetten compleet uit te voeren. In deze meditatie heeft ze het Ankh aan ons uitgereikt ter verdeling naar velen die hiermee zullen werken.

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s