‘Kom aan mannen!!’:

 

Afrika

Titel: Raketten of armemansleven?(Afrika)

Dit is een inzicht die ik vanochtend kreeg. Mijn indigo-brain staat nooit stil als het gaat om wereldvrede. En hé ik heb het over de realiteit…over het doorzetten om het ook daadwerkelijk te bekomen zonder geitewollensokken syndromen. Zoals je ziet wordt ik niet geliked op social media, omdat ik geloof in de kracht van het individu. Ik inspireer wat ik ontvang vanuit mijn intuïtie, in een sterk vertrouwen dat ieder ander dit ontvangt. Zoals ik ook aangevuld wordt door jou en dit ontvang. Maw. alles wat resoneert is een feit, ontvang het rustig en laat het geworden zonder dat het ego dit ontkracht. Tijd en vertrouwen is geen makkelijk goed, maar eens je het doorhebt is het zo krachtig dat we er dus wereldvrede kunnen mee manifesteren. Wat is nu mijn inzicht?

Ineens moest ik denken aan de geldelijke rijkdom van landen als Amerika en de authentieke rijkdom van het leven. En ja vele landen hebben dat geld niet om zich te verdedigen met een stevig militaire aanpak, doen zelfs geen poging om dit te organiseren. Waarom moet Amerika dat wel doen? Het is zo onkrachtig om tools te maken die anderen beschadigen in het licht van destructiviteit omdat Amerika er nu eenmaal zelf voor gezorgd heeft dat ze verdediging moeten voorzien. Creatiefloos…eumh het kan altijd anders. Hoe zou je Syrïe kunnen redden? Ze geloven in wapens en zolang dit geloof niet stopt moet er dus een president komen die dit bewustzijn onbewust ‘spiegelt dat het niet werkt’. Dus bedankt dat jouw ziel Donald Trump deze missie aangenomen heeft. Ik heb het gevoel dat ik niet in de geschiedenis terug moet gaan, daar kan informatie zitten, maar hé ze hebben er niet zoveel van geleerd als je kijkt dat iedere ziel die sterft in een oorlog niet opstijgt om terug te komen of verder te gaan, daar moeten Lichtwerkers voor aan de bak. De kracht van deze zielen gaan op in destructiviteit en komen terug op aarde om dit te verwerken en veelal wraak te nemen(zo is terrorisme ook ontstaan). De constante wissel van democratie naar republikein aan de macht, er wordt geen keuze gemaakt vanuit het hart. Zolang er niet gekozen wordt in een intelligente staat van zijn, maar voor aanvallen en verdedigen blijft de karmische cirkel z’n uitwerking hebben. ‘En ja Michèle wat wil je dan doen als een land hulp nodig heeft?’: voorlopig niks, het vergt veel méér doorzettingsvermogen dan dat, het vergt een gezonde warriorkracht! Het vergt de moed om angst los te laten en een proces op te zetten dat voorbij angst durft te kijken. Een proces dat misschien trager verloopt maar duurzaam zal zijn voor ieder van ons, ook diegenen waar je nu nog boos op bent!

Waarom vertel ik dit? Een tijd terug heb ik op een ingewikkelde manier het Afrikaanse leven geleefd in Kameroen. Ik kwam uiteindelijk in de jungle terecht en zag, proefde en beleefde dat daar de bevolking zonder geld leefde, s’avonds rond het kampvuur zat. Helaas leefde het misplaatst verlangen in hun harten/hoofden om naar de stad te gaan omdat ze dachten dat daar het leven beter was. Ik heb ze gesmeekt dat niet te doen, dat daar pas de hel begint. Ze waren veilig in hun 100 vierkante kilometer aan eigen voorzieningen, ziekte bleef uit. Daar hadden kinderen wél overvloed, leefden niet zoals in de goede doelen beelden in armoede. Het zijn de beelden op tv, de realiteit was dat je dus wel prima kan overleven in de natuur. Eerlijk gezegd rolden de tranen over mijn wangen, mijn verlangen om de stad achter me te laten kon werkelijkheid worden. Tot nu toe is dat niet gebeurd en is het een droom die wellicht een keer werkelijkheid wordt als gepensioneerd Lichtwerker. Pensioneer je daar eigenlijk van? K’denk het niet.

Dit voorval heeft mij hoop gegeven, en dit nu zoveel jaren later, dat als onze mannen die zich verbonden voelen met de natuur dit proces vanuit het individu weer kunnen opzetten er een beweging kan ontstaan waardoor rijke landen oorlog en geweld genegeerd worden. Maw. er zijn zoveel mensen om me heen die in elk gesprek die ik heb het zat zijn en betreuren dat ze elke dag op pad gaan om te werken, werkzaamheden die tot niks leiden dan invulling van het ego van de ander. Waarom lieve mens kan je dan niet evengoed je schop en (wat voor materiaal je ook in je handen hebt) oppakken en de natuur weer claimen? Ja het is Afrika die toekomstmuziek is, deze mensen hebben ons eeuwenlang gespiegeld dat ze niet springen als het niet nodig is…hmmm daar zit kracht in en zeker onze leerschool. We zullen ze om toestemming moeten vragen want wij als blanke mens hebben veel onrecht gebracht in het verleden. Dat kunnen we energetisch doen Lichtwerkers!!
Maar we hebben namelijk allemaal recht op het innemen van onze toebehorende ruimte en plek op moeder aarde zonder dat we daarvoor in de gevangenis moeten. Wie heeft verdomd het recht dit te doen? Een andere medemens, die dezelfde rechten verworven heeft hier te zijn en te leven als jij?

Ik ben een indigo, maar kom niet aan met ‘wat zeg je nu?’, dat zal je niet helpen! Bezin over de kracht van Afrika, het armemansleven is er te rijk!!!!

Michèle Quaegebeur

Ps. Welk dier zie jij in de afbeelding van dit continent? ik zie het nijlpaard als krachtdier en/of een neushoorn waarvan de hoorn nog aan het groeien is. Heb deze afbeelding niet bewust gekozen, ik zag het achteraf.

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s