Psychiatrie en Mercurius Retrograde

Eén van mijn specialiteiten is New Age psychiatry. Ik sta op het punt een belangrijk artikel uit te geven over een onderwerp dat hopelijk klassieke en nieuwe psychiatrie mag verbinden. De tijd is er wel rijp voor. En ik ben er klaar voor. Maar in het licht hiervan heb ik zonet even ingetuned op de collectieve energie in wat de huidige bewerkstelliging van de planeet Mercurius is voor de mens in psychoses en/of bi-polaire energie. Je mag stellen dat deze energieën de basis zijn van iemands oerkracht. Dat wordt straks in mijn publicatie helemaal duidelijk.

De swirl of energy van Mercurius

De collectieve Mercurius retrograde gaat langs planeten waaronder de aarde in een zwaaiende kracht en verblijft in datgene wat mag healen of kracht mag bijgezet krijgen. Om zo vervolgens daarna alles in daadkracht te veranderen wat eerder is aangeraakt ter transformatie door deze energie van Mercurius retrograde. Ahw. de vruchtbaarheid te verspreiden wat deze energie eerst heeft aangebracht. Je lijkt het niet te zien maar ze is er. Alles wat een mens heeft gedacht ter wille van transformatie voor het goede en het hogere collectieve doel is opgeslagen in het geheugen van deze energieshift. Dus elke positieve gedachte die er tijdens haar verblijf hier op aarde is gemaakt zal zijn vruchtbare uitwerking hebben! Ook al zat de possitiviteit in je grootste transformerende ideeën. Heel binnenkort nu zal de uitwerking plaatsvinden!

Geduld is de schoonste zaak als we het hebben over omzetting, het is dan ook heel belangrijk bij een retrograde van Mercurius dat je al je manifestaties duidelijk neerzet. Maar dat gebeurt niet zomaar want de swirl aan energie is dan zodanig intens dat je ahw in haar bi-polaire energie wordt meegesleurd. Voor wie gegrond in het leven staat is het alsnog moeilijk, maar bevind je je in een ongegronde staat van zijn dan kan het diepgravend zijn in het belang van healing op een diep celniveau.

Rumoer op de gesloten afdeling

Mensen die in deze retrograde richting opname gingen ervaarden de afgelopen dagen hun energie als een tornado door het lijf zwieren. En omdat gegrondheid afwezig was werd de opwaartse gang van de eigen lichaamsenergie volledig aangetrokken door de zuigende opwaarts trekkende energie van Mercurius. Die dan dus inhaakt op jouw eigen energie die je draagt en dez verstoort. Al was/is het zeer curatief, toch is het momenteel zwaar voor elk mens die nog niet zijn of haar energie kan controleren. Het is dan juist wel veilig binnen de muren van een gesloten psychiatrische afdeling.

Om dan terug te keren in het lichaam zonder hulp van begeleide grondingstechnieken is zwaar. Want na de wervelstorm komt de depressie; de verandering van hoge drukgebied naar laag drukgebied. Het neerknallen in de aardse werkelijkheid die niks te maken lijkt te hebben met de wervelstorm waarin je eerder verkeerde. Waarin alles razendsnel manifesteerde. Momenteel is er enkel medicatie die deze dienst moet uitmaken voor velen. Terwijl er geheel andere programma’s kunnen ontwikkelde worden om die de oorzaak opnieuw kan verbinden met deze staat van zijn.

Nu nog even in het kader van Mercurius Retrograde geschreven, ik hoop dit gauw uit te diepen in mijn volgende publicatie.

Michèle

Dit bericht werd geplaatst in Bipolariteit, Healing, Lichtwerk, New Age Psychiatry, Psychiatrie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s