Karma bestaat niet

un-imposed

Karma is een gegeven waarvan haar herinnering zelfs niet in het verleden ligt. Het speelt zich nu af omdat het onze gedachtes zijn die in het nu levend gehouden worden. Bestaat het verleden dan wel? Het verleden is een gegeven dat we hebben leren te voelen door de lineaire tijd die we uitvonden. Maar als we weer in de flow leren komen van wie we zijn in het nu, zal het nu ook anders geladen worden. Anders beleefd worden. Dan ben je uit een programma gestapt!

Het zijn dus programma’s die doorheen onze energievelden lopen die vaak negatief geladen zijn waardoor we zoveel last hebben van karma. Programma’s die we zelf hebben gecreëerd en programma’s van buitenaf die een gevolg zijn van wat we hebben gecreëerd. ‘Zo en niet anders’’(bvb.) is hoe we elkaar geforceerd hebben in een stresvol leven dat eigenlijk niet bestaat; wat we leerden op school, hoe…

View original post 3.175 woorden meer