Werk en dromen(NL/ENG)

(English scroll down)

 • New Age Psyhiatry(NAP) 
 • Q&A for Indigo’s
 • Indigo
 • Energetic Horsewhisperer(Unicorn-healing-energy)

Aarzel niet om hierover contact op te nemen: contactformulier

Ervaring en studie

Ik noem mijn loopbaan ‘het overleven in een woestijn die je probeert te beheersen en die je niet verslaat omdat je haar warmte toelaat en in je opneemt om vervolgens haar boodschap te begrijpen en om te zetten in wijsheid’. Loopbaan, een pad of baan die ik loop in dit leven. Voorlopig is dat de beste vergelijking. Ondertussen is deze loopbaan de meeste fantastische glijbaan geworden met mogelijkheden die ik eerder niet had kunnen overzien. Vele inzichten kwamen vooral door heel veel ervaring in dit leven en langs de weg werden deze ervaringen deskundig waardoor ik mocht groeien tot spiritueel leraar. Mijn leven beoefen ik vanuit mijn persoonlijke band met mijn spirituele connectie en verloopt via het Engelenrijk. Het gebeurt! Door het grootste deel van de tijd collectief lichtwerk te doen stuur ik licht uit en spreken mensen me aan met vragen in hun zoektocht naar hun diepere waarde binnen hun eigen prachtige ziel en pad. Een vruchtbaarheid ontspringt, ik mag een stukje wijsheid overdragen waardoor de ander wonderbaarlijk ontspringt in zijn of haar groeiproces. Heerlijk! Ik voel me dan telkens weer gezegend. Doorheen al deze ontmoetingen is het zo dat ik me enorm verbonden voel om kinderen en jong volwassenen te begeleiden in het begrijpen van hun leven als missie, als nieuwetijdskind, als indigo. Dewelke ik ook heb gelopen en nog steeds loop als indigo.

Mijn cv ziet er zo uit:

🔶 Integrated Energy Therapist/ Begeleiding van jongere-kind(ivt. met paard)

Ondertussen is deze techniek bij mij gaan settelen als een opstap naar mijn eigen invulling van het healen van mens en dier(met als specialisatie paarden). En dat geldt voor andere dieren eveneens. Nu ik het healingswerk voor de volwassen mens doorverwijs naar een collega waar ik ontzettend veel vertrouwen in heb, kan ik me vollediger inzetten als het gaat om kinderen, jongeren en jong volwassenen of dieren. Of juist kind/jongere en paard. In dit geval voel ik in of ikzelf wel dan niet de bedoeling ben in hun leven. Ik ben daar ontzettend eerlijk over en verwijs door als dat de persoonlijke groei van de ander bevordert.

Ik studeerde in 2014 bij de Engelen Academie te Drachten, waar ik mijn Advanced level behaalde om te werking met de energie van AartsEngel Ariël. Dit is gebeurd doorheen 3 initiaties in de IET®(Integratied Energy Therapy) die het mij mogelijk hebben gemaakt om als sterk instrument met deze kracht icm. mijn eigen spirituele verbinding anderen en dieren te healen. Deze hoge energievibratie breng ik aan als instrument in het lichaam waardoor elke auralaag(fysiek,emotioneel,mentaal en spiritueel) kan helen.

🔶 Doreen Virtue en Louise Hay:

 Van 2011-2014 werd ik 3 jaar lang begeleid door Doreen Virtue en Louise Hay die mij als mentoren hebben geloodst door de verschillende lagen van energietransmissie. Dit gebeurde o.a. tijdens een ontmoeting met Doreen Virtue in 2011 in London en via de vele lessen die ik via Doreen’s programma’s(destijds) op Hayhouseradio(van Louise Hay) heb genoten. Omdat ik klaar ben(geroepen voelde)in dit leven om te werken met Engelen energie was het vooral mijn contact met de Engelen zelf die mij hebben gestuurd in o.a. de richting van deze blog. En tot dit punt was dat de dorre woestijn met haar verborgen helende bronnen van water.

🔶  De Engelen zelf:

Op dit punt gekomen zou ik 10 jaar geleden in het grootste gedeelte van onze maatschappij horen dat ik gek ben. Maar dat is drastisch aan het veranderen nu de Nieuwetijdsenergie de wereld door elkaar aan het schudden is. De Engelen hebben mij geholpen om alles te herinneren dat ik nodig had uit de veeltallige incarnaties die ik heb geleefd. Vele levens waarin oude wijsheid, maar ook oude pijn werden opgeslagen. Aldus de Engelen was het de bedoeling dat ik beiden zou aangaan. Zowel de wijsheid uit te dragen en de pijn te healen. Ervoor te kiezen om dat te doen!

En dat deed ik. De Engelen waren werkelijk zo aanwezig dat ik hun vele signalen volwaardig heb opgepikt en dat doe ik uiteraard nog steeds onophoudelijk. Ik mag, als de vrije wil(universele Wet van Vrije Wil) van de ander dit toelaat iedereen op zijn of haar zielepad helpen begeleiden zodanig ieder in contact kan komen met de werkelijkheid van zijn of haar Levensdoel. En dat is bijzonder, wat zeg ik, een voortdurend mirakel in mijn leven. Al ben ik niet alleen en niet speciaal, ieder is uniek en bijzonder en kan zijn of haar intuïtieve ontwikkeling aangaan. Het is geven en nemen, de ander geneest, jij geneest…het prachtige gegeven van wat Engelenenergie doet!

Het werken met deze fantastische energie heeft mij laten inzien dat ik nieuwetijdsenergie draag in de vorm van een Indigo. Kenmerkend is mijn indigoblauwe aurakleur die ik en vele andere indigo’s dragen. De Engelen lieten me al heel gauw weten dat ik klaargestoomd wordt om dagdagelijks deze Indigo-energie te gaan gebruiken. Wat ik natuurlijk al helemaal doe ondertussen…ik ben er tenslotte mee geboren.

🔶 Aardse cv:

tot 1993:

 • semi-professionele dansopleiding bij Koninklijke balletschool Rose D’Ivry; w.o. diverse workshops en dansstages

1992-1996:

 • afgestudeerd in Beeldende Kunsten in Belgie
 • danser bij het toenmalig Euro-Disney(Disneyland) te Parijs, diverse freelance dansprojecten w.o. bij het Mechels Miniatuur Theater in België

1996-1998:

 • wereldwijd gewerkt als fotomodel voor Gianfranco Ferre, Armani, Kenzo,…en veel meer, toen woonachtig in Parijs

1999:

 • woonachtig in Den Haag en gewerkt als dansdocent voor mensen met dementie(2006 – 2008) – Opleiding tot zitdansdocent
 • icm. mijn werk voor de dieren als inspecteur bij de Nederlandse Dierenbescherming(tot 2008)

2010:

 • juwelenontwerpster(Artimis academy Amsterdam) – (volledig collectie volgt nog) : collectie 
 • intuitieve ontwikkeling

vanaf 2014:

Ik nodig je uit om jezelf te herkennen doorheen het lezen van de tekst in mijnartikelen!

Absorbeer wat naar jou toekomt!

Kanaliseer doorheen jouw natuurlijke vermogen om

                 helder te zien,

                 voelen,

                 horen,

                 weten of hoe het naar jou toekomt.

Michèle

               

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s