Vergevingssessie(persoonlijk & collectief)

Wat houdt het in ?

vergeven-nelsonmandelaIn een energetische oefening worden emoties verbonden aan pijn uit onvergiffenis krachtig losgelaten door gebruik te maken van de Wet van Aantrekking.

Jouw pijn wordt opgeheven en er ontstaat een effect dat krachtig kan doorwerken bij familieleden, dierbaren of collega’s waardoor zij geheel in jouw flow terecht kunnen komen. Op deze manier kan eindelijk verwerkt worden wat er meestal al jaren zit.

Vergeven doe je voor jezelf, het betekent niet dat we die ander zeggen dat het goed was wat is gebeurd.

 

  1. Zelf vergeven: De Vergevingssessie

Deze vergevingssessie is een veilige, simpele maar krachtige manier om via zelfhulp een (karmische)relatie te ontdoen van het energetisch in stand gehouden veld tussen beiden. Vergeven kan je ook doen samen met iemand die je begeleidt hierbij.

 

”IK (JE EIGEN VOORNAAM) VERGEEF (VOORNAAM ANDER) VOOR ALLE :

(hier schrijf je tenzij in 1 woord/een zin/een emotie of situatie wat die ander je allemaal heeft laten voelen; bvb. ‘voor alle afwezigheid van aandacht’ of ‘voor alle misbruik’. Dit kan een lange rij worden en deze mag steeds aangevuld worden want er zullen gedurende de sessie steeds meer zaken opkomen).

………

………

(en dan schrijf je deze zin erna neer met intentie)

…IN DIT LEVEN EN ALLE ANDERE LEVEN, IN LICHT EN LIEFDE, EN ZO BEN IK VRIJ!

 

Vervolgens herhaal je deze sessie door alles wat je hebt neergeschreven luidop of stil te herhalen. Te voelen wat het met je doet! Je opluchting voelt; diep zuchten, tranen…enz. Tot je voelt dat de herhaling genoeg voelt en er niks meer bij geschreven hoeft.

Zoek dan een windstille plek buitenshuis waar je de vellen die je hebt geschreven kan verbranden. Voel je hier dat je het nog niet kan dan is je lijstje nog niet compleet.

Verfrommel dan je vellen en maak ze met vuur aan. Kijk naar dit loslaat(verbrandings)proces waarbij alle intenties de kosmos ingaan ter transmutatie. Door de energieverschuiving dat deze vorm van energiewerk teweegbrengt krijgen beide partijen nu inzichten van de nieuwe waarden en normen over de relatie in kwestie. De energie-verplaatsing zal ervoor zorgen dat ieder op zijn eigen levenspad kan gaan staan waardoor de wroeging of de pijn omgezet wordt in genezing. In vergeving. In precies dat gevoel dat jou weer focus zal geven op jezelf en laat zien waarom de ander mag/moet losgelaten. Deze sessie werkt dus langer door!

Wees lief voor jezelf na deze sessie en zorg voor je gronding door erna buiten te wandelen en je aandacht te vestigen op je voeten die verbonden zijn met de aantrekkingskracht van de aarde.

Laat los en ontvang!

 

 2. Collectieve vergevingssessie

We kunnen deze vergevingssessie ook doen op collectief vlak. Bvb. kunnen we dictatoren, politieke leiders, groepsverkrachters vergeven waardoor slachtoffers vrij komen te staan en healing kan gebeuren. Hierdoor kan de pijn uit het leven van deze slachtoffers verwerkt worden met vrede als collectief resultaat. Maar kan ook de dader verder healen op zijn pad van licht en liefde. We mogen niet vergeten hoe vrees iemand kan zijn iemand blijft groeien, hiermee zeg ik niet dat we diegene weer toelaten in ons leven of dat we goedkeuren wat diegenen heeft gedaan. Het is enkel een opmerking van mijn kant om de werking van vergeving duidelijk te maken en uit te lichten. We willen uiteindelijk dat een volgend slachtoffer(s) hier beter bij vaart en het huidig slachtoffer los kan komen van de pijn die de situatie heeft opgeleverd.

Voel je je aangesproken om dit soort collectief energiewerk te doen en wil je graag jouw doel van healing brengen, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

contactformulier                                 

Michèle                                                

5 reacties op Vergevingssessie(persoonlijk & collectief)

  1. Yvonne willems zegt:

    Dankjewel. Ik ga t proberen

  2. Pingback: Karma en het internet | un-imposed

  3. Pingback: Karma dichtbij | un-imposed

  4. Pingback: Un-imposed aan het werk: | un-imposed

  5. Pingback: Je vader? Je moeder? Je zus? Overleden, maar gewoon dichtbij. | un-imposed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s