Over un-imposed

Bedankt en weer verder

Un-imposed is mijn site -en blognaam en mijn naam is Michèle Quaegebeur. Ik heb tot medio 2016 deze blog geschreven om de inns and outs te verkennen van mijn hooggevoeligheid als indigoziel(Wie is de indigo-mens?). Vanaf 2016 groeien mijn artikelen verder, steeds weer in de bewustzijnstrilling van het nu van nu. Zoals de oudere artikelen dat ook waren toen ik volop ontdekte wie ik was in spiritueel opzicht. Ik heb deze blog toen geschreven om mijn innerlijke kracht als indigoziel te verbinden met de kracht van gelijk wie als mens hier op aarde groeiend in zijn of haar eigen krachtige verbinding. Maar vooral om als nieuwetijdskind te laten voelen wat het is om een indigo te zijn en door te geven wat mijn ‘indigo-zijn’ kan betekenen op collectief vlak. Toen de teleurstelling terugkwam in mijn beleving van de mensheid moest ik er even tussenuit. Peilend hoe ik verder moest in de collectieve bewustzijnlaag van een zeer transformerende tijd op aarde. Ik moest weten hoe ik mijn aandeel hier nu verder neer zet, want waar de nieuwetijdsenergie heen wil gaan zou ik absoluut heen gaan.

Na deze pauze toen kon ik weer omarmen dat de tegenkracht plannen ter verkenning aan het smeden was om mij naar het volgende deel van mijn levensdoel te brengen. Ik zou de mensheid opnieuw beleven ter wille van mijn eigen ontwikkeling zodanig nog krachtiger in mijn centrum te staan en blijven staan terwille van mijn indigo-missie.

‘En omdat mijn vorige levensdoel-fase het nieuwe heeft gevormd wil ik heel graag mijn dank uiten aan iedereen die ik op mijn pad kreeg om mijn FB-groep ‘Karmische pijn kan stoppen!(zelfhulpgroep)’ te laten zijn, ervan te mogen leren en  de durf te hebben gehad om dit te doen. Dit is nu een archief geworden die kan worden ingelezen mocht je vragen hebben over karma en haar impact in ons leven. Ga naar de FB-groep Karmische pijn kan stoppen!(zelfhulpgroep)

Dit alles leidde tot het verder schrijven van mijn boek. Een boek waar ik nu intensief mee bezig ben, een boek over de verbinding van spiritualiteit met de wetenschap, daarin uitgelicht het onderwerp psychiatrie. Een boek van vergeving van de wereld en van elke mens die ik tegenkom als het weer pijn doet ter wille van transformatie. Waar pijn telkens wordt omgezet in kracht en waardoor healing mooi en volledig één kon worden met mezelf en die ander of gebied. Dit omdat ik besloot volledig voor mezelf te kiezen zonder dat ik ooit geloofde in de illusie van egoïsme waardoor er wijsheid kan blijven stromen. Ik zeg niet dat het altijd makkelijk is, wat zeg ik, het is soms ontzettend ingewikkeld en moeilijk. Maar juist deze momenten brengen een nog diepere healing en inzicht tot healing voor de wereld. Ik geloof dat we elkaar healen doorheen onze gezamenlijke energetische verbinding als we deze zuiver houden. In mijn boek licht ik wellicht mijn land van afkomst uit, België, waarbij ik nog, misschien verrassend, heel veel pijn aantref onder de botten van de mensen. Een land wat ik energetisch niet zomaar benader wat betreft collectieve healing en waarvan ik hoop, doorheen het onderzoek tijdens het schrijven van mijn boek, nieuwe inzichten over mag krijgen(dat is ondertussen aan het gebeuren – het is dan okt. 2017). Ik ben er niet voor niks geboren.

Door te kiezen voor de impact van het bewandelen van onbewandelde paden binnen elke vernieuwing van mijn energiewerk is gebleken dat er een voortdurend puzzelweb ontplooit in nog sterkere visioenen. Zoals dat altijd gaat binnen het lichtwerk; wensen voor vrede, dromen hoe je vrede kan brengen, voelen hoe je het gaat doen en gelukkig weet ik dat mijn levensdoel is gaan verschuiven naar het schrijven van dit boek. Veelal onbekend terrein, een intuïtieve verbinding met gids, Engel, Engelenmens.

Al ben ik al veel langer mee bezig met dit boek, want het is voor mij een proces net als straks voor de lezer. Ik ga natuurlijk hier nog niks vertellen, maar ik zal proberen af en toe een inzicht uit te lichten en deze door te geven door haar neer te schrijven hier in mijn blog via mijn artikelen. Zo heb ik tijd om te schrijven. Maar pin me er niet op vast, ik bewandel ten slotte onvoorzienigheden.

Het is eind november 2017 en ik werd staande gehouden door mijn meest geliefde gidsen de Eenhoorns. Ik is nu zaak om eerst werk te maken van de nieuwe FB-community Indigo’s & Challenges! En deze gaat zeer binnenkort on line!

Een community waar al mijn verder dromen aan vast hangen. Dus zal ik oppassen waar ik voor wens! Met deze woorden zeg ik eigenlijk dat ik het niet verder meer alleen kan, zeker niet als het gaat om het energetisch werk met de paarden. De eenhoorns en hun aardse dicipelen roepen mij; de paarden!

Ik kijk uit om nu samenwerking aan te gaan met de juiste mensen die op mijn pad reeds zijn en zullen komen! Misschien ben jij als lezer dat zelfs ook!

In Licht en Liefde,

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s