Over un-imposed

(Eng: scroll down)

Indigo’s en eenhoorns

Medio 2016:

Un-imposed is mijn site -en blognaam en mijn naam is Michèle Quaegebeur. Ik heb tot medio 2016 deze blog geschreven om de inns and outs te verkennen van mijn hooggevoeligheid als indigoziel(Wie is de indigo-mens?). Vanaf 2016 groeien mijn artikelen verder, steeds weer in de bewustzijnstrilling van het nu van nu. Zoals de oudere artikelen dat ook waren toen ik volop ontdekte wie ik was in spiritueel opzicht. Ik heb deze blog toen geschreven om mijn innerlijke kracht als indigoziel te verbinden met de kracht van gelijk wie als mens hier op aarde groeiend in zijn of haar eigen krachtige verbinding. Maar vooral om als nieuwetijdskind te laten voelen wat het is om een indigo te zijn en door te geven wat mijn ‘indigo-zijn’ kan betekenen op collectief vlak. Toen na deze periode de teleurstelling terugkwam in mijn beleving van de mensheid moest ik er even tussenuit. Een kwetsbaar gegeven voor een gevoelig mens als ik. Peilend hoe ik verder moest in de collectieve bewustzijnlaag van een zeer transformerende tijd op aarde. Ik moest weten hoe ik mijn aandeel hier nu verder neer zet, want waar de nieuwetijdsenergie heen wil gaan zou ik absoluut heen gaan.

Na deze pauze toen kon ik weer omarmen dat de tegenkracht plannen ter verkenning aan het smeden was om mij naar het volgende deel van mijn levensdoel te brengen. Ik zou de mensheid opnieuw beleven ter wille van mijn eigen ontwikkeling zodanig nog krachtiger in mijn centrum te staan en te blijven staan terwille van mijn indigo-missie.

‘En omdat mijn vorige levensdoel-fase het nieuwe heeft gevormd wil ik heel graag mijn dank uiten aan iedereen die ik op mijn pad kreeg om mijn FB-groep ‘Karmische pijn kan stoppen!(zelfhulpgroep)’ te laten zijn, ervan te mogen leren en de durf te hebben gehad om dit te doen. Dit is nu een archief geworden dat kan worden ingelezen mocht je vragen hebben over karma en haar impact in ons leven. Ga naar de FB-groep Karmische pijn kan stoppen!(zelfhulpgroep)

Dit alles leidde tot het verder schrijven van mijn boek. Een boek waar ik nu intensief mee bezig ben, al jaren schrijf ik hier aan. Een boek over de verbinding van spiritualiteit met de wetenschap, daarin uitgelicht het onderwerp psychiatrie. Een boek van vergeving van de wereld en van elke mens die ik tegenkom als het weer pijn doet ter wille van transformatie. Waar pijn telkens wordt omgezet in kracht en waardoor healing mooi en volledig één kon worden met mezelf en die ander of dat ene gebied. Dit omdat ik besloot volledig voor mezelf te kiezen, zonder dat ik ooit geloofde in de illusie van egoïsme, waardoor er wijsheid kan blijven stromen. Ik zeg niet dat het altijd makkelijk is, wat zeg ik, het is soms ontzettend ingewikkeld en moeilijk. Maar juist deze momenten brengen een nog diepere healing en inzicht tot healing voor de wereld. Ik geloof dat we elkaar healen doorheen onze gezamenlijke energetische verbinding als we deze zuiver houden. In mijn boek licht ik wellicht mijn land van afkomst uit, België, waarbij ik nog, misschien verrassend, heel veel pijn aantref onder de botten van de mensen. Een land wat ik energetisch niet zomaar benader wat betreft collectieve healing en waarvan ik hoop, doorheen het onderzoek tijdens het schrijven van mijn boek, nieuwe inzichten over mag krijgen(dat is ondertussen aan het gebeuren – het is dan okt. 2017). Ik ben er niet voor niks geboren.

Door te kiezen voor de impact van het bewandelen van onbewandelde paden binnen elke vernieuwing van mijn energiewerk is gebleken dat er een voortdurend puzzelweb ontplooit in nog sterkere visioenen. Zoals dat altijd gaat binnen het lichtwerk; wensen voor vrede, dromen hoe je vrede kan brengen, voelen hoe je het gaat doen en gelukkig weet ik dat mijn levensdoel is gaan verschuiven naar het schrijven van dit boek. Veelal onbekend terrein, een intuïtieve verbinding met gids, Engel, Engelenmens.

Mijn boek is voor mij een proces net als straks voor de lezer. Ik ga natuurlijk hier nog niks vertellen, maar ik zal proberen af en toe een inzicht uit te lichten en deze door te geven door haar neer te schrijven hier in mijn blog via mijn artikelen. Zo heb ik tijd om te schrijven. Maar pin me er niet op vast, ik bewandel ten slotte onvoorzienigheden.

Eind november 2017:

Het is eind november 2017 en ik werd staande gehouden door mijn meest geliefde gidsen; de Eenhoorns. Het is nu zaak om eerst werk te maken rondom nieuwe artikelen over Indigo’s & Challenges(zie tab ‘werk en dromen’). Al dacht ik eerst om er een nieuwe FB-groep van te maken, maar nu even nog niet bleek na grondig overleg met het universum. Dus zal ik oppassen waar ik voor wens! Er staan een heleboel mogelijkheden in de rij. Het lijkt erop dat de paarden die ik ondertussen mocht herontdekken als complete kudde, jawel in Belgïe, na 20 jaar tijd, mijn energetisch werk nu samen met me dragen en me helpen dingen recht te zetten. Deze ontdekking was fabuleus en zo zie je maar hoe we allen geholpen worden. Het begon bij een paard hier waar ik woon en ik kwam terecht bij een onaangeraakte kudde over de grens die ik ook al es 20 jaar geleden had ontmoet. Toen waren ze nog met z’n 18, nu zijn ze een geheel van 53 paarden. De eenhoorns en hun aardse decipelen begeleiden mij! Hoe dankbaar kan ik zijn.

1 augustus 2018:

Wauw wat is er gebeurd! De paarden die ik begeleidde met hun ruiters ging tekeer. In elk stal waar ik kwam kreeg ik te maken met paarden die hun staldeuren kapot stampten. Ik ‘moest’ hun boodschap snappen! Ik moest de paardensport op een ander niveau tillen met als resultaat dat ik ze beloofde hun vrijheid terug te geven. Dit terwille van een grote collectieve impact in het opnieuw verbinden van de mens met het paard. Dit is nodig opdat zij zouden kunnen helpen vanuit hun authenticiteit in directe lijn met vrede op aarde. In het belang van iedereen, terug naar de essentie van het leven. En zo werd het aards ingezet, heel aards:

Regelgeving Paardensport verplichten vanuit het Natural Horsemenship

Het is echter wanneer je aarde en kosmos verbind met elkaar dat er actie komt💪.

In Licht en Liefde,

Michèle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s