Consult/Consultation

(English scroll down)

CONSULT TER PLEKKE:

Mijn werk met de paarden is ontstaan in 2010. Sinds die tijd heb ik de opleiding ‘IET® voor dieren‘ gedaan bij de Center of Being in New Jersey, USA. IET® staat voor Integrated Energy Therapy. Maar het voelde niet om gelijk de techniek volledig en definitief over te nemen. Wel heeft het mij geholpen mijn eigen manier te ontwikkelen om met paard en mens om te gaan als we het hebben over een energetische benadering. Een benadering die alle lagen van onze constitutie als mens en paard aangaan. In mijn manier van werken krijgt ook de eigenaar voldoende mee om beter zijn of haar dier aan te voelen. Jij bent op z’n beurt weer net zo uniek om je iets eigen te maken en iets via jouw ontwikkeling uniek neer te zetten. Jij leert van mij en ik leer van jou. Het werd dus tijd om mijn kennis die ik heb mogen opdoen om met paard(en elk dier) en mens te werken binnen het intuïtieve energiewerk, nu om te zetten in consulten. paardenspreken

Hoe is dat verlopen?

Ik heb mogen werken met fantastische top dressuurruiters die op mijn pad kwamen en dan nog es openstonden voor mijn advies. Het kon ook niet anders aangezien één van hun paarden met me begonnen te communiceren op een manier dat ik me niet eerder van bewust was. En dat was in 2010. Ik heb toen de durf gehad om deze bevindingen aan de desbetreffende eigenaar te melden en kwam thuis in de wereld van de Eenhoorns. Dit heeft te maken met de afkomst van het paardenrijk; een nieuwe wereld van oplossingen om mens en paard te verbinden met elkaar. En dat is onderschat, want paarden zijn in staat mens en dier te healen vanwege hun 8ste dimensionele energielevel. Maar goed dat is nu nog bijzaak voor jou mocht je willen leren communiceren op deze manier met paarden. Ik leer je eerst de knepen van het ‘intuïtief zijn’ en het openen van je heldere kanalen om de boodschappen van je paard op te pikken.

Kosten consult*: 40€(uur) (excl. verpl.kosten/km)

Dit consult kan uitgebreid worden per kwartier en kost dan 5€/bijkomend kwartier.

Ik besloot er geen drukke agenda op na te houden wat betreft het aantal cases die ik aanneem omdat is gebleken dat het voor- en nawerk intensiever is dan enkel het healen van een dier mbt. de mens en omgekeerd. Ik wil namelijk voldoende intuïtie-tijd binnenlaten om zo door te geven wat via mij en jou wordt gevraagd vanuit het paard en diens universum en vanuit de mens en diens universum. Dit brengt voor iedereen persoonlijk, betrokken bij dit proces, mooie inzichten en voldoende tijd voor gewaarwordingen binnen de verdieping van ieders intuïtieve heldere vermogens. Een extra dimensie en vernieuwing wordt zo toegevoegd aan de huidige perceptie van het beeld van mens en paard(of ander dier).

CONSULT OP OPSTAND:

Hier ga ik vanuit mijn werkkamer met jouw paard intunen om dezelfde vibratie van communicatie op te zoeken. Wederom langs de 8ste dimensie. Via deze manier geef ik de boodschap wat jouw paard me intuïtief doorgeeft aan je door. Deze vorm van consult zorgt er voor dat je het gevoel van ‘mijn paard probeert me iets te zeggen maar ik weet niet wat’ kan invullen om zo weer snel samen verder te kunnen met je beste vriend(-in). Hier besteed ik relatief weinig aandacht aan het intuïtief ontwikkelen van jezelf. Je krijgt hierbij een uitgeschreven verslag van het gesprek met je paard.

Kosten consult*: 35€

Neem contact op via het contactformulier (Contactformulier)om een consult in te plannen.

*Ik voerde deze consulten 6 jaar lang gratis uit en val momenteel nog niet onder verplicht factureren, je ontvangt een bon van opdracht en je kan het consult storten of contant betalen.

___ ENG_______________

under construction