Energetisch paard-fluisteren(Energetic horse whispering)

(English & Earthly resume: under construction)

Mijn werk

Mijn werk met de paarden is ontstaan in 2010. In die tijd heb ik de opleiding ‘IET® voor dieren‘ gedaan bij de Center of Being, New Jersey, USA. IET® staat voor Integrated Energy Therapy. Maar het voelde niet om gelijk de techniek volledig en definitief over te nemen. Wel heeft het mij geholpen mijn eigen manier te ontwikkelen om met paard en mens om te gaan als we het hebben over een energetische benadering. Een benadering die alle lagen van onze constitutie(fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel/karmisch) als mens en paard aangaat. In mijn manier van werken krijgt ook de eigenaar voldoende mee om beter zijn of haar dier aan te voelen en de inzichten die van toepassing zijn op zijn of haar persoonlijke levensdoel. Net als ik dat deed ben jij op z’n beurt weer net zo uniek om je iets eigen te maken en iets via jouw ontwikkeling uniek neer te zetten. Jij leert van mij en ik leer van jou.

Onderaan kan je meer lezen over het ontstaan van mijn werk.

Waarom gratis consulten?

Na lang te hebben getwijfeld hoe ik mijn lichtwerk zou kunnen uitvoeren op een manier die past binnen mijn intuïtie heeft het eigenlijk altijd al zo gevoeld dat ik geen geld kon vragen. Dit is hoe ik dit naar me toe krijg in mijn gevoel. Als je besluit om met mij te werken binnen het energetisch paard-fluisteren dan heb ik het volgende plan in werking gesteld omdat ik geven en nemen in balans moet houden wil ik optimaal functioneren binnen het geven van Lichtwerk. Om geven en nemen in balans te houden ben ik medio 2018 weer gaan schilderen en verkoop ik af en toe mijn kunstwerken. Hopelijk geef je mijn werk door als je voelt dat je na onze interactie verder bent gekomen op jouw levenspad en dat van je paard. Het werk dat ik op dit moment te koop heb gesteld heet ‘Een groot deel van de wereld’:

Ik verkoop mijn kunst, ik doe mijn werk met de paarden gratis.

Of je kan een ondersteunende donatie naar wens geven aan één van de twee onderstaande dierendoelen in geval je mijn werk hebt geapprecieerd. Via Brooke Hospital steun je dan de paarden en ezels in ontwikkelingslanden en help je ze verder om hun leven vol mishandeling, die vaak uit onwetendheid is ontstaan, te verbeteren. Of om een donatie te doen bij Vier Voeters die de dans- of galgberen af helpen van hun extreem dieronterend leven. Je kan rechtstreeks via onderstaande links een donatie doen bij één(of beiden) van deze prachtige stichtingen:

vier-voeters.nl of brooke.nl

Hoe is het energetisch paard-fluisteren ontstaan?

paardenspreken

Ik heb mogen werken met fantastische top dressuurruiters die op mijn pad kwamen de afgelopen jaren en dan nog es openstonden voor mijn advies. Dit was helemaal niet de bedoeling dacht ik, want ik ben tegen de paardensport in al zijn vormen. Maar toch sta ik altijd open om elke mens en dier te verbinden en vind ik het geduld om waar dan ook transformatie aan te brengen als dat op mijn pad komt. Ik vind altijd het geduld, hoe ernstig iemand ook (nog) niet begrijpt hoe een paard in elkaar steekt, om inzicht te helpen verwerven in de intrinsieke waarde van dit dier en de authentieke constitutie van de eigenaar(hoewel je nooit echt eigenaar bent in essentie).

Dit avontuur begon door dat één van deze ruiters hun paarden op afstand energetisch met me begon te praten/communiceren via onze gezamenlijk energetisch verbinding. Waar echt iedereen zich mee kan verbinden! Het telepathisch communiceren. Het was dus de bedoeling om me bewust te maken dat hier het communiceren met dieren begon. En dit op een manier dat ik me niet eerder van bewust was, alhoewel we (naast de vele afleidingen op ons pad) echter allen reeds intuïtief vermogend zijn. En zo had ik in 2010 (opnieuw) mijn eerste energetische interactie met een dier. Als kind, herinnerde ik me, had ik dat toen volop, maar dat was verdwenen.

Ik heb toen de durf gehad om deze bevindingen aan de desbetreffende eigenaar te melden en kwam thuis in de wereld van de Eenhoorns. Dit heeft te maken met de afkomst van het paardenrijk; een nieuwe wereld van oplossingen om mens en paard te verbinden met elkaar. Nog geheel ongebruikelijk en toch is het voor mij wel allemaal duidelijk. Dus deel ik deze kennis met ieder die hiervoor open staat. En deze wetenschap is onderschat, want paarden zijn in staat mens en dier te healen vanwege hun 7de dimensionele energielevel. Maar ook zijn er dieren die reiken tot de 12de dimensie. Dit even in het kort voor nu. Ik ben me vanaf dat moment heel veel gaan herinneren wat ik eigenlijk al als kind toepaste, ik ging praten met dieren en planten(bloemen vooral) ,maar dat is gaan vervagen doordat de afleiding van de buitenwereld groot was. Je moest naar school, moest studeren, moest je sociaal gedragen, en je moest doen wat je ouders zeiden en je moest je aanpassen in een opvoeding die eventueel niet fijn was of zelfs onveilig aanvoelde. Wat wil zeggen dat iedereen, ik ben niet speciaal, zijn of haar intuïtieve ontwikkeling weer kan hervinden en toepassen. Denk maar aan de knoop in je maag als je voelt dat iets niet goed zit en je zo duidelijk voelt dat je iets niet moet aangaan.

Het paard-fluisteren(wat met alle andere dieren ook kan) is nu op dit moment misschien nog bijzaak voor jou mocht je willen leren communiceren op deze manier met paarden, maar misschien voel je dat je vast zit in oude manieren van denken en sta je open jezelf verder te ontdekken en te ontwikkelen hierin. Ik leer je tijdens een consult eerst de knepen van het ‘intuïtief zijn’ en het openen van je heldere kanalen om de boodschappen van je paard op te pikken.

Ik besloot er geen drukke agenda op na te houden wat betreft het aantal cases die ik aanneem omdat is gebleken dat af en toe het voor- en nawerk intensiever is. Ik wil namelijk voldoende intuïtie-tijd binnenlaten in de periode die hoort bij de interactie die we samen aangaan en op deze manier door te kunnen geven wat via mij en jou wordt gevraagd vanuit het paard en het universum. Dit brengt voor iedereen persoonlijk betrokken bij dit proces, mooie inzichten en voldoende tijd voor gewaarwordingen binnen de verdieping van ieders intuïtieve heldere vermogens. Dus ook dat van jou! Een extra dimensie en vernieuwing wordt zo toegevoegd aan de huidige perceptie van het beeld van mens en paard(of ander dier).

Dat kan gaan over een CONSULT TER PLEKKE of CONSULT OP OPSTAND.

Bij een consult op afstand ga ik vanuit mijn werkkamer met jouw paard intunen om dezelfde vibratie van communicatie op te zoeken. Wederom langs de 7de of 12de dimensie. Via deze manier geef ik de boodschap wat jouw paard me intuïtief doorgeeft aan je door. Deze vorm van consult zorgt er voor dat je het gevoel van ‘mijn paard probeert me iets te zeggen maar ik weet niet wat’ kan invullen om zo weer snel samen verder te kunnen met je beste vriend(-in). Hier besteed ik relatief weinig aandacht aan het intuïtief ontwikkelen bij jezelf. Je krijgt hierbij een uitgeschreven verslag van het gesprek met je paard.

Bij een consult ter plekke kom ik op stal. Indien dat binnen de regio Zoetermeer is doe ik dat gratis, daarbuiten reken ik als kilometervergoeding van 0,22ct/kilometer. Het is me werkelijk alles waard als je blij bent met mijn service om een donatie te doen aan bovengenoemde dierendoelen of mijn kunstwerk door te geven. Dan is geven en nemen weer in balans.

Neem contact op via het contactformulier om een consult in te plannen.

___ ENG_______________

under construction