Wie is de Indigo-mens ?

De indigo is een geboren waarheidsverteller.  Als deze waarheid die diep van binnen komt verworpen wordt, verweert deze zich vanuit een diep gevoel van oneerlijkheid. Dit gevoel is een gevoel dat de Indigo niet alleen draagt, maar samen met God (bron van alle leven) om de bron van leven weer op aarde te helpen transformeren en manifesteren.

indigo

De indigo’s zijn één van de AardeEngelen groepen(andere groepen zijn de Kristalkinderen/volwassen, zeemeerminnen, Hoge Priesteressen,…en veel meer). ‘God had een Engel gestuurd om…’ . Een AardeEngel met een indigoblauwe straal die de energie meedraagt om om te keren. Van chaos naar vrede. En dat doet de Indigo omdat het zijn/haar missie is. Het gevoel diep van binnen om trouw te zijn aan deze noodzaak voor Moeder Aarde en haar bewoners. De waarheid omschreven als: ‘Het kan niet zijn dat de mensheid op aarde heeft gekozen om zo te leven, het overbeschadigen van elkaar en van dieren, en andere levende wezens. Zo afgegleden is geraakt van de essentie van ‘zijn’, helemaal verankerd in de onderste chakra’s waardoor denken overgestimuleerd is met als gevolg een onrespectvolle samenleving.’

‘Dat hoort niet!’; zegt de Indigo.

In haar of zijn sterke gevoel van ‘zo en niet anders’ gaat hij/zij door zolang het moet en de transformatie plaatsvindt in contacten en situaties. Mensen wijzen op hun echt ‘gevoel’, in wie ze zijn in essentie om zo hun vergeten aspecten uit vervlogen tijden te helpen herinneren. Ook tijden waar oorlogen en macht hebben plaatsgevonden zodat karma mag verwijderd worden, de indigo je kan herinneren aan wat niet langer nodig is te voelen.

De indigo heeft niet een makkelijke taak. En is niet gewend aan het aards bestaan. Meeste Indigo’s doen er lang over om het hier en nu te begrijpen omdat ze eerst zelf de karma moeten wegwerken van hun omgeving(zoals opgelegdheden van rolmodellen waaronder ouders,…)om te kunnen zien doorheen die dikke vervuilde laag waarin de aarde zich heeft begeven om hun missie op te starten. Een nieuwtijdskind draagt zelf geen karma bij. Maar hun indigoblauwe energie is als het ware niet compatibel aan dat van de aarde waardoor struggle en onbegrip kan ontstaan. Er worden nu ook al Nieuwetijdskinderen geboren, één groep daarvan zijn indigo’s, die al heel jong kunnen manifesteren en minder fel of lang aan dat karmaproces hoeven te werken. Dit soort karmaprocessen heeft te maken met de keuze die een ziel maakt, in dit geval de indigo. De keuzes van de indigo’s wat betreft het wegroeien van karma zijn van levensbelang voor het voortbestaan van de aarde en het universum waardoor deze heeft gekozen om de er toedoende puzzels en matrixen op te lossen ten dienste van de mensheid. Het is een plus als je mag opgroeien als indigo in een gezin die je niet onderdrukt in je ‘anders zijn’, maar dus eveneens kiest een indigo-babyziel vaak voor ouders die informatie dragen ter wille van de sterke missie voor de aarde en het universum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s